• Radno vrijeme
    Pon – pet: 07.00 – 15.00 sati

  • Kontaktirajte nas korisnik041@socskrb.hr

Centar za socijalnu skrb Križevci

Obavijest svim udomiteljima s područja nadležnosti CZSS Križevci

Dana 12.svibnja 2016.godine s početkom u 9:30 sati održati će se u restoranu "VOJARNA" Trg Sv.Florijana 17, Križevci sastanak koji je inicirala Udruga udomitelja djece i starijih osoba "Fenix" Križevci. Sastanku će prisustvovati uz predstavnike udruge, obitelji udomitelja sa područja nadležnosti Centra za socijalnu skrb Križevci, neki od Centara za socijalnu skrb korisnika smještaja u udomiteljskim obiteljima na području nadležnosti CZSS Križevci, predstavnici Ministarstva socijalne poltiike i mladih te Centra za socijalnu skrb Križevci. Svrha sastanka je rasprava o poteškoćama i izazovima sa kojima se suočavaju udomiteljske obitelji na području nadležnosti Centra za socijalnu skrb Križevci.

Pozivamo sve udomitelje s područja nadležnosti CZSS Križevci da se odazovu sastanku i konstruktivnom raspravom pridonesu unapređenju udomiteljstva.

Ravnateljica CZSS Križevci

mr.sc.Kristina Frtalić, dipl.soc.rad.

PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJA

Pravo na pristup informacijama je pravo korisnika na traženje i dobivanje informacije kao i obvezu tijela javne vlasti da omogući pristup zatraženoj informaciji,

odnosno da objavljuje informacije neovisno o postavljenom zahtjevu kada takvo objavljivanje proizlazi iz obveze određene zakonom ili drugim propisom.