• Radno vrijeme
    Pon – pet: 07.00 – 15.00 sati

  • Kontaktirajte nas korisnik041@socskrb.hr

Centar za socijalnu skrb Križevci

Dan otvorenih vrata CZSS Križevci

SvDan2016 212x3001

DAN OTVORENIH VRATA CZSS KRIŽEVCI 15.ožujka 2016.

Povodom Svjetskog dana socijalnog rada koji se obilježava 15. ožujka 2016.godine pod nazivom „Promicanje dostojanstva i vrijednosti ljudi“ Centar za socijalnu skrb Križevci obilježava Dan socijalnog rada kao Dan otvorenih vrata sa ciljem prezentacije djelatnosti socijalne skrbi i uspješnije međuresorne suradnje.

Želite saznati više o socijalnom radu? Što rade socijalni radnici? Gdje se školuju socijalni radnici? Tko postavlja standarde prakse socijalnog rada? Sa kojom populacijom i s kojom problematikom se susreću socijalni radnici u svom radu? Na koji način Vam socijalni radnici mogu pomoći? Kada se obratiti socijalnom radniku za pomoć i druga Vaša pitanja, pozivamo Vas da dođete na Dan otvorenih vrata u prostorije Centra za socijalnu skrb Križevci, Bana Josipa Jelačića 5, Križevci dana 15. ožujka 2016. godine u vremenu 9 - 14 sati i obilježite Dan socijalnih radnika zajedno sa nama.

 

PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJA

Pravo na pristup informacijama je pravo korisnika na traženje i dobivanje informacije kao i obvezu tijela javne vlasti da omogući pristup zatraženoj informaciji,

odnosno da objavljuje informacije neovisno o postavljenom zahtjevu kada takvo objavljivanje proizlazi iz obveze određene zakonom ili drugim propisom.