• Radno vrijeme
    Pon – pet: 07.00 – 15.00 sati

  • Kontaktirajte nas korisnik041@socskrb.hr

Centar za socijalnu skrb Križevci

Druženje udomiteljskih obitelji

druzenje udomiteljskih obitelji 2021

U sklopu programa „Zajedno za djecu“, Udruženje „Djeca prva“ u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Vrbovec i Centrom za socijalnu skrb Križevci, dana 03.11.2021.godine organizirano je zajedničko druženje udomiteljskih obitelji. Kroz igru, kreativne aktivnosti, šetnju i smijeh međusobno smo se upoznali, zabavili i proveli predivan dan u izletištu OOPG Mlađan.  Slike govore više od riječi stoga vam donosimo djelić atmosfere s druženja ?

Program „Zajedno za djecu“ financiran je od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike,  nositelj programa je  Udruženje „Djeca prva“ a provodi se u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Križevci i Centrom za socijalnu skrb Vrbovec.

PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJA

Pravo na pristup informacijama je pravo korisnika na traženje i dobivanje informacije kao i obvezu tijela javne vlasti da omogući pristup zatraženoj informaciji,

odnosno da objavljuje informacije neovisno o postavljenom zahtjevu kada takvo objavljivanje proizlazi iz obveze određene zakonom ili drugim propisom.